Jeśli chcesz ugotować udka z kurczaka, przygotuj je według nowego przepisu.Ma sekret, na który powinny zwrócić uwagę gospodynie domowe, wtedy mięso ptaka zawsze okaże się soczyste.
Najpierw musisz zrobić pachnącą marynatę.W misce wyślij 3 łyżki.oleju roślinnego, kilka łyżeczek słodkiej papryki, jedną łyżeczkę suszonego czosnku.Dodaj 1 łyżeczkę.ziół (pietruszka, koperek), pół łyżeczki mielonego pieprzu i oregano, ćwierć posiekanej kolendry.
Jest jeden sekret dobrego marynowania udek kurczaka.Zrób kilka małych nacięć z każdej strony.
Następnie należy rozłożyć udka na desce i posolić je, a następnie włożyć do miski z marynatą.Jeśli kurczak jest dobrze rozmrożony, można go od razu wysłać do piekarnika.Piekarnik powinien być rozgrzany do 200 stopni Celsjusza.
Po 20 minutach odwrócić udka, a następnie dusić kurczaka przez kolejne pół godziny, wyjąć i przykryć folią.
Już po pięciu minutach będzie można go skosztować.Mięso drobiowe według tego przepisu zawsze okazuje się soczyste i aromatyczne, podaje kanał YouTube 'Przepisy gości Wani’.
Wcześniej powiedzieliśmy, co należy dodać do kaszy manny, aby nawet dziecko ją pokochało.
Wszyscy goście będą gromadzić się przy stole: przygotuj soczyste udka z kurczaka według tego nowego przepisu.
Zdjęcie: Zrzut ekranu z kanału YouTube 'Przepisy z Wanią’