Strona głównaDla gospodyni domowejFrancuzi wiedzą, jak zrobić najlepszy sos do ryb i faszerowanej kapusty -...

Francuzi wiedzą, jak zrobić najlepszy sos do ryb i faszerowanej kapusty – jego smak zachwyci nawet rozpieszczonych smakoszy

Francuzi twierdzą, że najważniejszy w każdym daniu jest sos.To on wzbogaca smak i sprawia, że nawet najprostsza potrawa staje się przysmakiem.Hostessy dowiedziały się, jak przygotować uniwersalny sos do faszerowanej kapusty i każdego innego dania rybnego lub mięsnego.

Do tego potrzebna będzie jedna cebula i marchewka, trzy łyżki koncentratu pomidorowego, 100 ml wody i 500 ml kwaśnej śmietany.Możesz dodać przyprawy i świeże zioła do smaku.

Warzywa należy posiekać i usmażyć, a następnie dodać do nich przyprawy, zioła, wodę i koncentrat pomidorowy.Wszystkie składniki dusić przez 10 minut, następnie wlać śmietanę, wszystko wymieszać, a następnie zdjąć z ognia, pisze strona belnovosti.

Wcześniej informowaliśmy, jak przygotować niesamowity sos barbecue, który idealnie nadaje się do dań mięsnych.

Łukasz Simon
Łukasz Simon
Witaj drogi czytelniku. Dziękuję za odwiedzenie mojej kolumny. Wszystko, co piszę, znalazłem w Internecie i sam wypróbowałem. Mam nadzieję, że Ci się podobało i wrócisz ponownie!
RELATED ARTICLES

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

Am beliebtesten